The effect of some beverage extracts on intestinal iron absorption

Summary The effect of some beverage extracts namely anise, mint, caraway, cumin, tilia, liquorice, karkade and tea, on the absorption of iron was tested in tied-off intestinal segments of rats. The rate of intestinal iron absorption was calculated in terms of an absorption index. The tannin, phytic ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: El-Shobaki, F. A.
Weitere Personen: Saleh, Z. A.; Saleh, N.
Quelle: in European journal of nutrition Vol. 29 (1990), p. 264-269
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: iron, absorption, beverages, anemia, anise, mint, caraway, cumin, tilia, liquorice, karkade, tea, Eisenresorption, Getränke, Anämie, Anis, Minze, Kümmel, Cumin, Tilia, Sü\holz, Karkade, Tee
Sprache: English
Veröffentlicht: 1990
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1990 Dr. Dietrich Steinkopff Verlag

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions