Food control by applied biochemistry of marine organisms: Comparison of proteins and metabolites from fish and invertebrate muscle

Abstract Most fishery products consist of muscle tissue from fish and invertebrates. Differences in the molecular structure and in metabolism of muscles can be utilized to characterize and identify various seafood. Creatine and arginine were found to be useful for the differentiation between imitati... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Rehbein, H.
Quelle: in Helgoland marine research : a journal of the Foundation Alfred-Wegener-Institute for Polar and Marine Research (AWI) Vol. 49 (1995), p. 747-757
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1995
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1995 Biologische Anstalt Helgiland

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions