Effect of temperature and various nitrogen sources on L(+)-lactic acid production by Lactobacillus casei

Abstract  Two homofermentative strains, Lactobacillus casei NRRL B-441 and Lactobacillus casei subsp. rhamnosus NRRL B-445 were selected for further study from 17 lactic acid bacterial strains screened for lactic acid production. The effect of temperature on lactic acid production with the selecte... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Hujanen, M.
Weitere Personen: Linko, Y.-Y.
Quelle: in Applied microbiology and biotechnology Vol. 45 (1996), p. 307-313
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1996
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1996 Springer-Verlag Berlin Heidelberg

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions