Chemical analysis and significance of heterocyclic aromatic amines

Abstract  Levels of known heterocyclic amines vary from undetectable in many meats sold in fast food restaurants, to over 10 ng/g for meats prepared in restaurants that cook food to order, to hundreds of nanograms per gram for some meats cooked under certain home or laboratory conditions. To sim... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Felton, J. S.
Weitere Personen: Pais, Pilar; Salmon, Cynthia P.; Knize, Mark G.
Quelle: in Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : official organ of the FECS, Food Chemistry Division Vol. 207 (1998), p. 434-440
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1998
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: Key words Heterocyclic amines
Cancer
Carcinogens
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1998 Springer-Verlag Berlin Heidelberg

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions