Simultaneous on-line analysis of 18O/16O and 13C/12C ratios of organic compounds using GC-pyrolysis-IRMS

Abstract  The on-line coupling of gas chromatography and isotope ratio mass spectrometry via a pyrolysis interface (GC-pyrolysis-IRMS, GC-P-IRMS) allows the simultaneous determination of δ13C and δ18O values for organic compounds. On the basis of illustrative investigations of vanillin from diff... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Hener, U.
Weitere Personen: Brand, W. A.; Hilkert, A. W.; Juchelka, D.; Mosandl, A.; Podebrad, F.
Quelle: in Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : official organ of the FECS, Food Chemistry Division Vol. 206 (1998), p. 230-232
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Format: Online-Artikel
Genre: Key words GC-pyrolysis-IRMS, GC-combustion-IRMS, δ18O values, δ13C values, Vanillin, 13C analysis, 18O analysis, Multi-element analysis
Sprache: English
Veröffentlicht: 1998
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
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Anmerkung: Copyright: Copyright 1998 Springer-Verlag Berlin Heidelberg

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