Direct esterification method for analysis of long-chain polyunsaturated fatty acids (LC-PUFAs) in infant formulae

Abstract  Direct esterification of lipids in foods, including liquid and powder infant formulae, can be used as a simplified analytical procedure for the analysis of long-chain polyunsaturated fatty acids. The new method gives comparable results to standard methods using lipid extraction, but with... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Bohnert, Bertold
Weitere Personen: Braun, M.; Winter, Heike; Flück, Brigitte
Quelle: in Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : official organ of the FECS, Food Chemistry Division Vol. 204 (1997), p. 27-31
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: Key words Direct esterification, Long-chain polyunsaturated fatty acids, Infant formulae
Sprache: English
Veröffentlicht: 1997
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1997 Springer-Verlag Berlin Heidelberg

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions