Isolation and characterization of enterocin EJ97, a bacteriocin produced by Enterococcus faecalis EJ97

Abstract The bacteriocinogenic strain of Enterococcus faecalis EJ97 has been isolated from municipal waste water. It produces a cationic bacteriocin (enterocin EJ97) of low molecular mass (5,340 Da) that is very stable under mild heat conditions and is sensitive to proteolytic enzymes. The amino aci... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Gálvez, A.
Weitere Personen: Valdivia, E.; Abriouel, Hikmate; Camafeita, Emilio; Mendez, Enrique; Martínez-Bueno, Manuel; Maqueda, Mercedes
Quelle: in Archives of microbiology Vol. 171 (1998), p. 59-65
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: Key words Bacteriocin, Enterococcus, Listeria, Cationic peptide
Sprache: English
Veröffentlicht: 1998
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1998 Springer-Verlag Berlin Heidelberg

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions