Management of Lactose Maldigestion by Consuming Milk Containing Lactobacilli

Abstract The influence of nonfermented milk containing L.acidophilus or L. bulgaricus on lactose utilization bylactose maldigesters was investigated. Nonfermentedmilks containing L. acidophilus or L. bulgaricus at 108 and 109 CFU/mlwere prepared using 2% low-fat milk. Lactosemaldigestion was monitor... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Lin, Meei-Yn
Weitere Personen: Yen, Chyuan-Liang; Chen, Shu-Hua
Quelle: in Digestive diseases and sciences Vol. 43 (1998), p. 133-137
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: LACTOSE MALDIGESTION, LACTOSE INTOLERANCE, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, LACTOBACILLUS BULGARICUS
Sprache: English
Veröffentlicht: 1998
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1998 Plenum Publishing Corporation

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions