Analysis of glycosides of Allochruza gypsophiloides in the preparation “Allokhrozid” by chromatospectrophotometry

Abstract The possibility has been shown of using a readily available method for estimating the level of the main glycoside of the organs of the plant soapwort — acanthophylloside B — in commercial products used in the food and medical industries, and also in samples of the preparation Allokhrozi... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Svechnikova, A. N.
Weitere Personen: Akhmedkhodzhaeva, N. M.; Lutieva, Zh. M.
Quelle: in Chemistry of natural compounds Vol. 29 (1993), p. 210-212
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1993
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1993 Plenum Publishing Corporation

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions