Characterization of the heat shock protein response of Atlantic salmon (Salmo salar)

Abstract The heat shock protein (hsp) response of juvenile Atlantic salmon, Salmo salar was investigated in isolated tissues subjected to various degrees of thermal shock. Distinct but overlapping arrays of proteins from the major hsp families (hsps 100, 90, 70, 60 and small hsps) were induced in br... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Smith, T.R.
Weitere Personen: Tremblay, G.C.; Bradley, T.M.
Quelle: in Fish physiology and biochemistry Vol. 20 (1999), p. 279-292
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: heat shock proteins, hsp70, kinetics, in vitro, salmon
Sprache: English
Veröffentlicht: 1999
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1999 Kluwer Academic Publishers

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions