A case-control study of diet and colorectal cancer in a multiethnic population in Hawaii (United States): lipids and foods of animal origin

Abstract Temporal trend and migrant studies have indicated that the etiologyof colorectal cancer is predominantly environmental and, hence, modifiable.Animal fat intake has been frequently, but inconsistently, associated withthe risk of this disease. We conducted a population-based case-control stud... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Le Marchand, Loïc
Weitere Personen: Wilkens, Lynne R.; Hankin, Jean H.; Kolonel, Laurence N.; Lyu, Li-Ching
Quelle: in Cancer causes & control : CCC Vol. 8 (1997), p. 637-648
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: Cholesterol, colorectal cancer, diet, eggs, ethnic groups, fat, lipids, meat, United States
Sprache: English
Veröffentlicht: 1997
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1997 Chapman and Hall

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions