Xylose fermentation by yeasts

Summary Utilization and fermentation of xylose by the yeasts Pachysolen tannophilus I fGB 0101 and Pichia stipitis 5773 to 5776 under aerobic and anaerobic conditions are investigated. Pa. tannophilus requires biotin and thiamine for growth, whereas Pi. stipitis does not, and growth of both yeasts i... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Dellweg, H.
Weitere Personen: Rizzi, M.; Methner, H.; Debus, D.
Quelle: in Biotechnology letters Vol. 6 (1984), p. 395-400
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1984
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1984 Science and Technology Letters

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions