Isoacids in ruminant nutrition: Their role in ruminal and intermediary metabolism and possible influences on performances - A review

Isoacids is the collective term for the branched-chain fatty acids: isobutyric, 2-methylbutyric and isovaleric acid and the straight-chain valeric acid, which are naturally produced in ruminant's digestive tracts. They are mainly built up from the degradation products of the amino acids valine, isol... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Andries, J.I.
Weitere Personen: Buysse, F.X.; De Brabander, D.L.; Cottyn, B.G.
Quelle: in Animal Feed Science and Technology Vol. 18, No. 3 (1987), p. 169-180
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1987
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright (c) 2003 Elsevier B.V.

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions