Variations des concentrations des acides amines libres des muscles abdominaux de Penaeus japonicus et Crangon crangon au cours d'acclimatations thermiques
Variations of free amino acid concentrations in abdominal muscle of Penaeus japonicus and Crangon crangon have been studied after rapid changes of environmental temperature. During acclimatization at 16^o, C. crangon exhibits a higher adaptability than P. japonicus. Total free amino acids increased ... Ausführliche Beschreibung
1. Person: | Marangos, C. |
---|---|
Weitere Personen: | Ceccaldi, H.J. |
Quelle: |
in Biochemical Systematics and Ecology Vol. 16, No. 3 (1988), p. 333-341 Weitere Artikel |
Format: | Online-Artikel |
Genre: | Penaeus japonicus, Crangon crangon, Crustacea, thermal acclimatization, free amino acids |
Sprache: | French |
Veröffentlicht: |
1988 |
Beschreibung: | Online-Ressource |
Online Zugang: |
Online![]() |
Tags: |
Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Anmerkung: |
Copyright: Copyright (c) 2002 Elsevier Science Ltd |
Online
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!