Carotenoids in food chain studies-V. Carotenoids of the bivalves Modiolus modiolus and Pecten maximus-structural, metabolic and food chain aspects

1. The quantitative and qualitative carotenoid composition of two harvests of the mussel Modiolus modiolus, is reported. Sixteen different carotenoids were identified, employing TLC, HPLC, VIS-and mass spectra; occasionally IR, ^1H NMR and CD, and derivatization to carbamates or camphanates for assi... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Bjerkeng, B.
Weitere Personen: Hertzberg, S.; Liaaen-Jensen, S.
Quelle: in Comparative Biochemistry and Physiology -- Part B: Biochemistry and Vol. 106, No. 2 (1993), p. 243-250
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1993
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright (c) 2002 Elsevier Science Inc.

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions New Acquisitions RSS: New Acquisitions New Featured Books RSS: Featured Books