Comparison of parvalbumin patterns from different fish species by isoelectric focusing of muscle extracts

1. Parvalbumin patterns of different fish species, obtained by isoelectric focusing on 100 μm thin-layer polyacrylamide gels have been compared.2. The presence of parvalbumins in fish white muscle extracts was confirmed by studying certain physical and chemical properties, like heat stability, ultr... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Girija, N.
Weitere Personen: Rehbein, H.
Quelle: in Comparative Biochemistry and Physiology -- Part B: Biochemistry and Vol. 91, No. 4 (1988), p. 723-728
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1988
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright (c) 2002 Elsevier Science Inc.

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions