Spontaneous degradation of hemoglobin and egg albumin

Hemolysates of red cells of the horse, after removal of stroma and prolonged dialysis, released free amino acids on standing. A similar release of amino acids was not found when a solution of purified hemoglobin A was allowed to age, but a small number of peptides were found. Crude and purified egg ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Saroff, H.A.
Quelle: in Archives of Biochemistry and Biophysics Vol. 183, No. 2 (1977), p. 753-760
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1977
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright (c) 2005 Elsevier (USA)

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions