Free amino acids in the phloem sap from oats and barley resistant to Rhopalosiphum padi

The concentration and composition of free amino acids were determined in the phloem sap of barley and oat cultivars, breeding lines and wild species previously selected for resistance against the aphid Rhopalosiphum padi (L). No relationship was found between degree of aphid resistance and the total... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Weibull, J.H.W.
Quelle: in Phytochemistry Vol. 27, No. 7 (1988), p. 2069-2072
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Genre: Hordeum, Avena, Gramineae, free amino acids, phloem sap, Rhopalosiphum padi, plant resistance.
Sprache: English
Veröffentlicht: 1988
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright (c) 2002 Elsevier Science Ltd

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions