Diversity of the fatty acid composition ofArtemiaspp. cysts from Argentinean populations

ABSTRACT: Nauplii of the branchiopod crustaceanArtemiaspp. are widely used as live food in aquaculture. Their nutritional value depends essentially on the fatty acid profile of their lipids, which can be very variable. Study of this variability (often species- and/or ecology-related) proposes intere... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Ruiz, O. verfasserin
Weitere Personen: Medina, G. R. verfasserin; Cohen, R. G. verfasserin; Amat, F. verfasserin; Navarro, J. C. verfasserin
Quelle: in Marine Ecology Progress Series Vol. 335 (2007), p. 155-165
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 2007
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: Artemia
Fatty acids
Inland waters
Salt lakes
Ionic composition
Brines
Marine type
Freshwater type
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: © Inter-Research 2007

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions