VARIATION IN GLYCOGEN, TOTAL CARBOHYDRATES, FREE SUGARS, PROTEINS, TOTAL FREE AMINO ACIDS AND SOME ENZYMES (ACTIVE PHOSPHORYLASE, ACID, AND ALKALINE PHOSPHATASES) DURING EMBRYONIC DEVELOPMENT OF ANTHERAEA MYLITTA

Antheraea mylitta during embryonic development shows high acid and alkaline phosphatase activity prior to hatching. The predominance of acid phosphatase activity over that of alkaline phosphatase is noteworthy. Glycogen initially increases but subsequently decreases by about 16·5% of the initial co... Ausführliche Beschreibung

1. Person: PANT, RADHA
Weitere Personen: SHARMA, K. K. verfasserin
Quelle: in Current science : fortnightly journal of research Vol. 45, No. 4 (1976), p. 125-128
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1976
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: research-article
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions