COMPARATIVE STUDY OF ANETHUM GRAVEOLENS AND ANETHUM SOWA

The seeds of A. graveolens and A. sowa exhibit definite differences in their chemical components in regard to dill-apiole, coumarins and flavonoids. The first two can be used for quick distinction using small quantities of seeds. Dill-apiole, characteristic of A. sowa, could be detected by gallic ac... Ausführliche Beschreibung

1. Person: BANDOPADHYAY, M.
Weitere Personen: PARDESHI, N. P. verfasserin; SESHADRI, T. R. verfasserin
Quelle: in Current science : fortnightly journal of research Vol. 41, No. 2 (1972), p. 50-51
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1972
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: research-article
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions