The Economics of Poor Housekeeping in the Meat-Packing Industry

Poor housekeeping in the meat-packing industry, in the form of losses of nitrogen, grease, and other BOD-bearing materials in the waste, can result in expensive waste treatment facilities and loss of revenues that could have been obtained from the sale of recovered products. The potential value of t... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Fullen, W. J.
Weitere Personen: Hill, K. V. verfasserin
Quelle: in Journal (Water Pollution Control Federation) Vol. 39, No. 4 (1967), p. 659-664
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1967
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: research-article
Animal products
Costs
Economics
Efficiency
Greases
Industrial wastes
(Meat wastes)
Nitrogen
Profits
Recovering
Sewage treatment
Value
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 1967 The Water Pollution Control Federation

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions