Effect of Cold-Ageing on the Rennet-Coagulation Time of Milk

Cold-ageing increased the rennet coagulation time (R.C.T.) of individual cow and bulk milks. The increase in R.T.C. of milk from individual cows ranged between 10 and 200%, with occasional samples showing increases up to 700%. The increase was directly related to the initial R.C.T. of the milk. Bulk... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Fox, P. F.
Quelle: in Irish journal of agricultural research Vol. 8, No. 2 (1969), p. 175-182
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 1969
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: research-article
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions