Diet and Prostate Cancer Risk in a Cohort of Smokers, with a Specific Focus on Calcium and Phosphorus (Finland)

Background: Calcium, phosphorus, fructose, and animal protein are hypothesized to be associated with prostate cancer risk, potentially via their influence on 1,25-dihydroxyvitamin D3. We examined these nutrients and overall diet and prostate cancer risk in the Alpha-Tocopherol Beta-Carotene Cancer P... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Chan, June M.
Weitere Personen: Pietinen, Pirjo verfasserin; Virtanen, Mikko verfasserin; Malila, Nea verfasserin; Tangrea, Joseph verfasserin; Albanes, Demetrius verfasserin; Virtamo, Jarmo verfasserin
Quelle: in Cancer causes & control : CCC Vol. 11, No. 9 (2000), p. 859-867
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Veröffentlicht: 2000
Beschreibung: Online-Ressource
Schlagworte: research-article
Calcium
Diet
Fructose
Phosphorus
Prostate cancer
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Anmerkung: Copyright: Copyright 2000 Kluwer Academic Publishers

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions