Food Safety and Agro-Environment in China: Perceptions and Behaviors of Farmers and Consumers

The prediction of China's rise is the subject of this book. The main ideas of this book are derived from Kanshokufuji, a new concept proposed by the chief editor of Prof. Nanseki, pertaining to a sound food system in a sound agro-environment. It implies that food supply and demand are non-separable ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Min Song
Weitere Personen: Teruaki Nanseki
Format: E-Buch
Veröffentlicht: IntechOpen 2013
Beschreibung: 1 electronic resource (178 p.)
Schlagworte: Food Engineering
Agricultural and Biological Sciences
Life Sciences
Bromatology
Nutrition. Foods and food supply
Online Zugang: Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions