Reframing Convenience Food

This book questions the simplistic view that convenience food is unhealthy and environmentally unsustainable. By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers’ lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for tho... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Jackson, Peter
Weitere Körperschaften: SpringerLink (Online service)
Weitere Personen: Brembeck, Helene [author]; Everts, Jonathan [author]; Fuentes, Maria [author]
Format: E-Buch
Sprache: English
Veröffentlicht: Cham Springer International Publishing 2018, 2018
Beschreibung: XI, 274 p. 13 illus., 8 illus. in color online resource
Ausgabe: 1st ed. 2018
Schlagworte: Human Geography
Human Geography
Environmental sciences
Environment, general
Human body-Social aspects
Sociology of Culture
Sociology of the Body
Cultural Studies
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions