Impact of Diet on Learning, Memory and Cognition

Changes in food composition and availability have contributed to the dramatic increase in obesity over the past 30-40 years in developed and, increasingly, in developing countries. The modern diet now contains many foods that are rich in saturated fat and refined sugar. People who eat excessive amou... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Margaret J. Morris
Weitere Personen: Amy Claire Reichelt; R. Fred Westbrook
Format: E-Buch
Veröffentlicht: Frontiers Media SA 2017
Beschreibung: 1 electronic resource (117 p.)
Schlagworte: Diet
Neurodevelopment
Science (General)
Sugar
Memory
Behavior
Neurosciences. Biological psychiatry. Neuropsychiatry
Obesity
Famine
Cognition
Fat
Online Zugang: Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions