The Challenge of Protein Crops as a Sustainable Source of Food and Feed for the Future

They play a key role in the crop diversification and sustainable intensification of agriculture, particularly in light of new and urgent challenges, such as climate change and food security. In addition, the role of legumes in nutrition has been recognized as a relevant source of plant protein, toge... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Jose J. Pueyo
Weitere Personen: Francesca Sparvoli; Antonio M. De Ron; Didier Bazile
Format: E-Buch
Veröffentlicht: Frontiers Media SA 2017
Beschreibung: 1 electronic resource (325 p.)
Schlagworte: legumes
Science (General)
Plant protein
Genetic resources
Breeding
Quinoa
Botany
nutrition
Biodiversity
Online Zugang: Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions