Berry Antioxidants in Health and Disease

During the last decade, a high volume of work has been published on the health-promoting effects of berries (e.g., blueberries, cranberries, blackberries, etc.) that are rich in antioxidant phytochemicals, polyphenols. Consuming a diet rich in polyphenols has been documented to attenuate the risk of... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Dorothy Klimis-Zacas (Ed.)
Format: E-Buch
Veröffentlicht: MDPI AG - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2017
Beschreibung: 1 electronic resource (VIII, 156 p.)
Schlagworte: Cardiovascular Disease
Flavonoids
Hypertension
Aging
Gut Health and the Microbiome
Genetics
Polyphenols
Neurodegenerative Disorders
Cancer
Inflammation
Obesity
Anthocyanins
Insulin Resistance
Berries
Diabetes Mellitus
Biology (General)
Metabolic Syndrome
Online Zugang: Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions