Microwave and Radio-Frequency Technologies in Agriculture. An Introduction for Agriculturalists and Engineers

Humanity’s ability to produce enough food is mostly due to adoption of new methods and technologies by the agricultural industries as they became available. New information, communication and high speed processing and precision agriculture technologies have the potential to transform the agricultu... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Jacob, Mohan V.
Weitere Personen: Farrell, Peter; Brodie, Graham
Format: E-Buch
Veröffentlicht: De Gruyter 2015
Beschreibung: 1 electronic resource (369 p.)
Schlagworte: Geology
Radiofrequency, microwave, agriculture, heating, processing, innovation, sensing, radiofrequency identification, and communication
Geophysics. Cosmic physics
Geography (General)
Social sciences (General)
Environmental sciences
Online Zugang: Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions