HACCP: A Practical Approach

Since the 1994 publication of HACCP: A practical approach, many changes have occurred in the world of food safety. A number of driving forces have converged, focusing more attention on the proper management of food safety. These forces have prompted a revision and expansion of HACCP: A practical app... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Mortimore, Sara
Weitere Körperschaften: SpringerLink (Online service)
Weitere Personen: Wallace, Carol [author]
Format: E-Buch
Sprache: English
Veröffentlicht: Boston, MA Springer US 1998, 1998
Beschreibung: XX, 403 p online resource
Schlagworte: Economics
Public health
Food Science
Economics/Management Science, general
Public Health
Food science
Economics/Management Science
Online Zugang: Volltext
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Online

Volltext
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions