The effect of acidic steeping on malt technological parameters.

Acidic steeping was confirmed to be an effective tool for acceleration of the malting process. For the purpose of this study, two batches of malt were prepared in the micromalting plant of the ICT Prague. Barley was steeped for 8/16 hours in water with the adjusted value of pH (pH=5). In the tested ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Lukáš JELÍNEK verfasserin
Weitere Personen: Anton KARACHEVTSEV verfasserin; Marcel KARABÍN verfasserin; Blanka KOTLÍKOVÁ verfasserin; Pavel DOSTÁLEK verfasserin
Quelle: In (01.10.2013)
Format: Online-Artikel
Sprache: Czech
English
Veröffentlicht: 2013
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).
  • Schreiben Sie den ersten Kommentar!
Kommentar einfügen

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions