Comparison the physicochemical quality indicators of Musculus Longissimus Dorsi from Mangalitsa Breed and their crossbreeds

In recent years, there has been a current trend in the market of pork to create products based on traditional, regional specialities, where is used technology such as drying, smoking and fermentation of products. These products require a specific quality of meat from pure-bred indigenous breeds or t... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Ondrej Debreceni verfasserin
Weitere Personen: Petra KOMOVÁ verfasserin; Ondřej Bučko verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.12.2016)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2016
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions