THE EFFECT OF BIOMASS FROM GREEN ALGAE OF CHLORELLA GENUS ON THE BIOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF TABLE EGGS

An analysis was made of the fatty-acid content of the dry biomass from green algae of Chlorella genus cultivated in Bulgaria, with the aim of establishing its effect on the content of total lipids, cholesterol, phospholipids and the fattyacid content of the table eggs. The fatty-acid composition of ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: SVETLANA GRIGOROVA verfasserin
Weitere Personen: SABKA SURDJIISKA verfasserin; VENETA BANSKALIEVA verfasserin; GEORGI DIMITROV verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.10.2006)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2006
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions