SLOVENIAN EXPERIENCE IN PIG CARCASS CLASSIFICATION ACCORDING TO SEUROP DURING THE YEARS 1996 TO 2004

Slovenian results on pig carcass classifi cation according to SEUROP (average lean meat percentage, carcass weight, measurements of fat and muscle and their variability) are presented for years from 1996 to 2004. In these years, an important increase of average lean meat percentage was noted (51.9 %... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Marjeta ČANDEK-POTOKAR verfasserin
Weitere Personen: Milena KOVAČ verfasserin; Špela MALOVRH verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.04.2005)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2005
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions