INFLUENCE OF AUTOCHTHONOUS SACCHAROMYCES SPP. STRAINS ON THE SULFUR DIOXIDE CONCENTRATION IN WINE

The aim of this work was to study the infl uence of 8 autochthonous yeasts strains on the sulfur dioxide formation. For this purpose grape must from the Traminer, Muller Turgau and Chardonnay grapes was used. Yeast strains used were cultivated at the Department for Microbiology, Faculty of Agricultu... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Josip BELJAK verfasserin
Weitere Personen: Ana JEROMEL verfasserin; Stanka HERJAVEC verfasserin; Sandi ORLIC verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.11.2008)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2008
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions