Séchage des amandes de karité et qualité du beurre: impact du séchage traditionnel au soleil

Drying of Shea Kernels and Butter Quality: Impact of Traditional Sun Drying. The objective of this study was to determine the effect of the conditions of direct sun exposure of the kernels from Butyrospermum parkii (shea) on the quality of the butter and to define the best conditions of drying. The ... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Parmentier, M. verfasserin
Weitere Personen: Tchouanguep Mbiapo, F. verfasserin; Kapseu, C. verfasserin; Ndjouenkeu, R. verfasserin; Womeni, HM. verfasserin; Fanni, J. verfasserin
Quelle: In Tropicultura (01.01.2007)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Spanish
French
Dutch
Veröffentlicht: 2007
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

UMW k 245: 19
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions