The effect of added organic selenium on nutritional value, chemical and technological quality characteristics of pork

The aim of the research was to evaluate the effect of organic selenium in the feed on the selenium content in pork and selected qualitative traits of pork. The experiment was performed on 29 pigs in the control group and 21 pigs in the experimental group. Animals in both group were fed by same mixtu... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Ondřej Bučko verfasserin
Weitere Personen: Zuzana KŘÍŽOVÁ verfasserin; Andrea Lehotayová verfasserin; KLÁRA VAVRIŠÍNOVÁ verfasserin; PETER JUHÁS verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.09.2016)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2016
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions