Content of the calcium and phosphorus in the meat of Prussian carp (Carassius auratus gibelio BLOCH, 1783) from the Lake Goplo (Poland)

The aim of this work was to compare the concentration of calcium and phosphorus and Ca/P ratio in the meat of Prussian carp (Carassius auratus gibelio) caught from the Lake Goplo. The study involved 14 individuals of fish caught in autumn (October, 26 2010). The muscles samples for analyses were tak... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Magdalena STANEK verfasserin
Weitere Personen: Ewa Peter verfasserin; Bogdan JANICKI verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.03.2013)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2013
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions