THE IMPORTANCE OF MONITORING CHANGES IN MILK FAT TO MILK PROTEIN RATIO IN HOLSTEIN COWS DURING LACTATION

Milk samples of 24 pure-bred Holstein cows were taken during lactation and changes in milk fat to milk protein ratio and quality of rennet gel were evaluated. The cows were either fi rst (n=12) or second (n=12) calvers, in the same phase of lactation. The individual milk samples were taken on averag... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Vladimír ČEJNA verfasserin
Weitere Personen: Gustav CHLÁDEK verfasserin
Quelle: In Journal of Central European Agriculture (01.07.2006)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: Bulgarian
Czech
English
Hungarian
Greek, Modern (1453- )
Swedish
Veröffentlicht: 2006
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

MPI p 3030: 36
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions