Etude comparative des coagulations du lait par actions de l'extrait des écorces de l'Ongokea gore et des enzymes coagulants bien connus

Milk Clotting Using Ongokea gore Bark Extract Compared to those Obtained to Well Known Milk Clotting Extracts. The evolution of firmness in curd obtained using plant extract (Ongokea gore barks) and that using renounce coagulating enzymes (bovine pepsin, Endothia parasitica, porcine pepsin, Mucor pu... Ausführliche Beschreibung

1. Person: Libouga, DG. verfasserin
Quelle: In Tropicultura (01.01.2008)
Weitere Artikel
Format: Online-Artikel
Sprache: English
Spanish
French
Dutch
Veröffentlicht: 2008
Beschreibung: Online-Ressource
Online Zugang: Online
Online
Online
Volltext
Tags: Hinzufügen
Keine Tags. Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
  Creative Commons License Source: Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Online

Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!
Online
Falls Sie Probleme beim Volltextzugriff haben, prüfen Sie bitte auch den 'Find Text'-Button oder fragen Sie uns!

Bibliothek

UMW k 245: 19
Sie finden den Titel im gelb markierten Bereich:
another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square another square

Ähnliche Einträge

Keine ähnlichen Titel gefunden

Privacy Notice Ask a Librarian New Acquisitions New Acquisitions RSS: New Acquisitions New Featured Books RSS: Featured Books